Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Výber deskriptorov na posúdenie senzorických vlastnosí čerstvého mäsa. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 18.
2007
BCI
2007
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické posudzovanie čerstvého mäsa. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. ISBN 978-80-89280-13-1, 38 s.
2007
BDE
2007
BDE
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TOMKOVÁ, Iveta. Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95.
2007
BDF
2007
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359.
2007
BDF
2007
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Dôsledkom konzumácie určitých potravín býva bolesť hlavy. In: Slovenský výber. 2007. ISSN 1335-9266, Roč. 11, č. 10(2007), s. 38-39.
2007
BDF
2007
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Výskyt biogénnych amínov v niektorých potravinách. In: Bedeker zdravia. 2007. ISSN 1337-2734, Roč. 3, č. 4(2007), s. 47.
2006
ADC
2006
ADC
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Comparison of growth parameters, yields and qualitative properties of muscles in broiler hybrids. In: Medycyna Weterynaryjna. 2006. ISSN 0025-8628, Roč. 62, č. 6 (2006), s. 520-523.
(19 - H-index, 0.217 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235
Strana 16 / 24