Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
ADF
2004
ADF
TUREK, Peter. The influence of antioxidants applied in vivo and in vitro on the quality of meat slaughter animals and meat products. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.1 suppl. (2004), s.61.
2004
AFC
2004
AFC
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007. Brno : VFU, 2004. 2004. s. 147-149.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Hodnoty voľných mastných kyselín a počty bunkových elementov v surovom kravskom mlieku [Values of free fatty acids and somatic cell count in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 203-204.
2004
AFD
2004
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic]. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava, 2004. 2004. ISBN 80-227-2155-7, s. 81-85.
2004
AFD
2004
AFD
BÍREŠ, Jozef - TUREK, Peter - VIRGALOVÁ, Gabriela - POKORNÝ, Fridolín. Plnenie hygienických požiadaviek v potravinárskych prevádzkach v SR [Fulfilment of hygiene requirements in the food establishments in the SR]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 19-25.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Values of free fatty acid and somatic cell count in raw cow's milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 64.
2004
BAB
2004
BAB
MACHÚTOVÁ, Nadežda - PODHORSKÝ, Dušan - TUREK, Peter. Požiadavky v oblasti kvality produktov po vstupe Slovenska do Európskej únie : Metodická príručka pre výrobcov so značkou Slovak Gold. Rec. Bratislava : Nadácia Slovak Gold 2004. 82 s.
2004
BAB
2004
BAB
ONDREJKA, Róbert - TUREK, Peter - ROVNÝ, Ivan. Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP). Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov.. Rec. 851 01 Bratislava : EPOS 2004. ISBN 80-8057-605-X, 279 s.
2004
BDF
2004
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 25 / 38