Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
BDF
2006
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 314-317.
2006
BDF
2006
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz - ŠIMANSKÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. Oxidačný stres z aspektov veterinárnej medicíny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 6 (2006), s. 359-360.
2006
BDF
2006
BDF
PLEVA, Ján - ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz. Zákon o potravinách č. 152/1995 Z.z. nadobudol platnosť pred 1O rokmi. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 1 (2006), s. 63-66.
2006
BEF
2006
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. 2006. ISBN 80-232-0269-3,
2006
GII
2006
GII
MÁTÉ, Dionýz. Životné jubileum prof. MVDr. Oľgy BURDOVEJ, PhD.. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 337.
2005
AAB
2005
AAB
LEŠNÍK, František - DANKO, Ján - BÁLENT, Pavol - CIBEREJ, Juraj - FALIS, Marcel - FLEŠÁROVÁ, Slávka - KOSTECKÁ, Zuzana - KOVÁČ, Gabriel - KOVALKOVIČOVÁ, Natália - LAZAR, Gabriel - LEGÁTH, Jaroslav - MARAČEK, Imrich - MÁTÉ, Dionýz - PILIPČINEC, Emil - PISTL, Juraj. Medicínska lymfológia : Morfológia, fyziológia, klinika, diagnostika, chirurgia a terapia lymfatického systému. Rec. 1. vyd. Bratislava : H&H 2005. ISBN 80-88700-62-0, 415 s.
2005
ADF
2005
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - KOŽÁROVÁ, Ivona. The determination of oxytetracycline residues in milk after the medication of cows. In: Folia veterinaria. 2005. ISSN 0015-5748, Roč. 49, č. 2 (2005), s. 99-103.
2005
AFD
2005
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Anticoccidial drugs and their residues. In: International Scientific Conference Food Safety and Quality in Transition Countries and Internet-Portal on Food Safety: Communication System to Ensure Food Safety and Build Consumers Confidence : Proceedings, Nitra, Slovak Republic 24-27 March 2003. 1. vyd. Košice : INSTITUTE OF POSTGRADUATE EDUCATION OF VETERINARZY SURGEONS, 2005. 2005. ISBN 80-968818-6-8, s. 62-65.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
2005
AFD
2005
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena výroby potravín na Slovensku. In: Biologické, veterinárne a ekonomické podmienky chovu zvierat z hľadiska zdravej výživy obyvateľstva : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy XXVI. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 14. júna 2005 vo Výskumnom ústav živočíšnej výroby v Nitre. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2005. 2005. ISBN 80-89162-14-2, s. 60-62.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 365