Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum stravovacích možností pri celiakii. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 113-116.
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - PAVLOVSKÁ, Monika. Sledovanie stability chuťových a farbiacich komponentov používaných pri výrobe jogurtov. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 126-131.
2011
AFC
2011
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 63-66.
2011
AFD
2011
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - HARVANOVÁ, Jarmila. Distribúcia toxických prvkov v sójových bôboch a vo vybraných sójových výrobkoch. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 76-81.
2011
AFD
2011
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Kvalita živočíšneho mäsa v porovnaní so sójovou náhradou mäsa z hľadiska obsahu esenciálnych prvkov mn, Cu, Fe, Zn. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 213-216.
2011
AFD
2011
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Obsah kapsantínu v mletej sušenej červenej paprike. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 83-86.
2011
AFD
2011
AFD
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel. Obsah vápnika, horčíka a hliníka v sójových bôboch a vo vybraných sójových výrobkov. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc., Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 77-82.
2011
BAB
2011
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa hydiny, vajec a zveriny : II.diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-232-1, 252 s.
2011
BAB
2011
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa hydiny, vajec a zveriny. I. diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-232-1, 383 s.
2010
ADE
2010
ADE
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef. Organoleptic Evaluation of Poultry Meat Products with Wheat Protein – Seitan, Coloured by Microbial Natural Pigment. In: Assam University Journal of Science and Technology. 2010. ISSN 0975-2773, Vol. 5, č. 1 (2010), s. 1-5.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 10 / 31