Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2003
BDF
2003
BDF
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Izoflavóny v prevencii a liečbe niektorých civilizačných ochorení. In: Trendy v potravinárstve. 2003. ISSN 1336-085X, Roč. 10, č. 4 (2003), s. 7-10.
2002
ADF
2002
ADF
ĎUREČKO, Rastislav - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária. The level of methaemoglobinaemia and the values of nitrates and nitrites in calves fed nitrate rations. In: Folia veterinaria. 2002. Roč. 46, č. 3 (2002), s. 123-125.
2002
AEC
2002
AEC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov [Application of Monascus Purpureus in Manufacture of Processed Cheeses]. In: Mléko a sýry 2002. Výsledky přehlídek a sborník semináře. ISBN 80-86238-21-0, s. 183-186.
2002
AED
2002
AED
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Antikarcinogény sóje v prevencii a liečbe nádorových ochorení [Role of soya anticarcinogens in cancer prevention and treatment]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. s. 21-23.
2002
AED
2002
AED
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-015-4, s. 84-85.
2002
AFD
2002
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - JACKOVÁ, Anna. Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 140-142.
2002
BDF
2002
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva monascus do tavených syrov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. Roč. 27, č. 2 (2002), s. 76-79.
2001
ADF
2001
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - JACKOVÁ, Anna - ŽEŽULA, Ivan. The influence of the nitrate load on the accumulation of nitrates and nitrites in slaughter poultry. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 157-159.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.107-109.
2001
AED
2001
AED
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.74-76.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 22 / 31