Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie účinkov probiotík a ľanového semena v problémovom chove prasiat a ich vplyv na kvalitu mäsa [Monitoring the effects of probiotics and flaxseed on problematic pigs and their influence on quality of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 105-108.
2014
AFD
2014
AFD
TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
2014
AFD
2014
AFD
MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu mäsa hovädzieho dobytka [Effect of quantum therapy on the beef quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 229-232.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka [Animal fats and their effect on the health of humans]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.
2014
AFD
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
2014
AFD
2014
AFD
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - HEINOVÁ, Dagmar - HÚSKA, Miroslav - ŠTEFFEKOVÁ, Zuzana. Zmeny aktivity LDH počas zrecích procesov mäsa zabitých a zastrelených králikov divých [Changes of lactate dehydrogenase activity during ripening process of killed and shot wild rabbit´s meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 265-268.
2014
AFH
2014
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
2014
AFH
2014
AFH
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 157