Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
AFD
2009
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Mikrobiologická kvalita hlbokozmrazených treskovitých rýb z obchodnej siete [Microbiological quality of frozen codfish from retail market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 269-271.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LENHARDT, Ľudovít - KORÉNEKOVÁ, Beáta - TOMKOVÁ, Iveta - KORIMOVÁ, Ľudmila. Porovnanie chemického zloženia a histologických zmien svaloviny pstruha dúhového po viacnásobnom zmrazovaní [Comparison of chemical composition and histological changes of rainbow trout after multiple freezing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 223-226.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
2009
AFD
2009
AFD
STARUCH, Ladislav - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Profil mastných kyselín vyberaných druhov rýb [Profile of fatty acids of selected fish species]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 258-261.
2009
AFD
2009
AFD
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária - REGECOVÁ, Ivana - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona. Rezistencia izolátov stafylokokov zo svaloviny rôznych druhov zvierat na vybrané antibiotiká. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 106-110.
2009
AFD
2009
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Stanovenie citlivosti stafylokokov izolovaných z mäsa rýb voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód. In: Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2009. 2009. ISBN 978-80-968618-4-2, s. 101-104.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. The effect of glaze on quality of Alaska pollock (Theragra chalcogramma) fillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 227-229.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - KORIMOVÁ, Ľudmila. The effect of glaze on quality of mackerelfillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 250-252.
2009
AFD
2009
AFD
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Vplyv glazúrovania na mikrobiologickú kvalitu mrazených filiet z aljašskej tresky [The effect of glazing on microbiological quality of frozen fillets from Alaska pollock]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 87-89.
2009
AFD
2009
AFD
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SÜTÖOVÁ, Ivana. Vplyv opakovaného zmrazovania na mikrobiologickú kvalitu pstruha dúhového [The effect of re-freezing on microbiological quality of rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 272-274.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459