Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
AFC
2012
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Porovnanie niektorých senzorických a fyzikálnochemických vlast ností syra Gouda. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 69-72.
2012
AFD
2012
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VRABEC, Marek - KLAPÁČOVÁ, Lýdia - GALLO, Juraj. Kvalita a zrelosť pomarančov z obchodnej siete v Košiciach. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 220-223.
2012
AFD
2012
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín: AGROKOMPLEX 2012, Nitra 23. - 26.08.2012 : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-283-3, [CD-ROM], s. 30-32.
2012
BED
2012
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011
ACB
2011
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Ladislav Vaško, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-246-8, 207 s.
2011
AED
2011
AED
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - CHUDÝ, Dušan - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Koncentrácia vápnika a horčíka v zrelých zemiakoch (Solanum tuberosum L.). In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 497-503.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - HAVADEJOVÁ, L. - JASENČÁKOVÁ, K.. Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 69-75.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana. NaCl v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 97-100.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 20-25.
2011
BED
2011
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235