Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFG
2019
AFG
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výžive brojlerov na fyzikálne a chemické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substance administration in broilers nutrition on physical and chemical parameters of produced meat]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 78.
2019
AFH
2019
AFH
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky vo výžive brojlerov a kvalita produkovaného mäsa [Humic substances in broilers fed and quality of produced meat]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 286.
2019
AFH
2019
AFH
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Sledovanie vplyvu prídavku fermentovaného krmiva na báze umbelopsis isabellina na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat [Monitoring the efect of the addition fermented feed on the base umbelopsis isabellina on the ripening processes in the meat of broiler chickens]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 276.
2019
AFH
2019
AFH
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGYOVÁ, Alena - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok pridávania humínových látok na zdravotný stav brojlerových kurčiat [The effect of humic substances feed addition on broiler chicken health status]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 288.
2019
AFH
2019
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec [Effect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 285.
2019
AFH
2019
AFH
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv krmiva fermentovaného s Mortierella alpina na postmortálne procesy vo svalovine brojlerov [The effect of fermented feed with Mortierella alpina on postmortal processes in broiler muscle]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 277.
2019
AFH
2019
AFH
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Vplyv podávania fermentovaných pšeničných otrúb, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny, na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of feeding fermented wheat bran, enrichment with important unsaturated fatty acids on quality of broiler chicken meat]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 284.
2019
BEF
2019
BEF
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
2018
AED
2018
AED
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva brojlerov na produkčné parametre a jatočnú výťažnosť [The effect of humic acids feed addition on producttion parameters and carcass yield of broiler chickens]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 249-254.
2018
AFC
2018
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Biofermentované krmivo obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny – vplyv na profil mastných kyselín a kvalitatívne parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Biofermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids – effect on fatty acid profile and quality of produced broiler meat]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 244-247.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 172
Strana 13 / 18