Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Skryté alergény v potravinách - legislatívne riešenie problematiky [Hiden allergens in foof-legislative solution of the problem]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 129-133.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Darina - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Využitie okary ako donátora vlákniny pre ľudský organizmus [Using of okara as donator of fibre for human organism]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 341-344.
2010
FAI
2010
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5.- . mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Safety and Quality of Milk - Actual Problems]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, 372 s.
2009
ADF
2009
ADF
VÁCLAVOVÁ, Andrea - VIETORIS, Vladimír - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - GOLIAN, Jozef - MAĽA, Pavel. ALTERNATIVE METHODS FOR TESTING EVALUATORS IN SENSORY ANALYSE [VYUŽITIE ALTERNATÍVNYCH POSTUPOV PRI TESTOVANÍ HODNOTITEĽOV V SENZORICKEJ ANALÝZE]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 4 (2009), s. 79-82.
2009
ADF
2009
ADF
MAĽA, Pavel - VÁCLAVOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objectivity of percepts of sensory analysis. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 2 (2009), s. 72-76.
2009
AFC
2009
AFC
MAĽOVÁ, Jana - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - MAĽA, Pavel. Monitoring rizikových prvkov v mäse zveriny. In: Ingrovy dny XXXV, 5. března 2009. Brno : MZLU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 166-170.
2009
AFC
2009
AFC
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie niektorých výrobkov s prídavkom okary - sójovej vlákniny [Organoleptic evaluation of some food products with okara - soya bean fibre]. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 54-57.
2009
AFC
2009
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - DUDLOVÁ, Adriána. Senzorické posudzovanie bielych jogurtov [Sensory analysis of white yogurts]. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 122-125.
2009
AFC
2009
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela - MAĽOVÁ, Jana. Stupeň poznania trhových druhov mlieka frekventantmi špecializovaného senzorického laboratória [Level of knowledge of market types of milk by certificated participants of special sensorial laboratory]. In: Mléko a sýry 2008. Celostátní přehlídka sýrú : Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference. : VŠCHT. 2009. Praha, leden 2008.
2009
AFC
2009
AFC
MAĽOVÁ, Jana - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - MAĽA, Pavel. Úroveň rozlišovania nových testovacích zostáv farieb v senzorickom laboratóriu. In: XXXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - „Ingrovy dny“ - program. 5. března 2009. Brno : MZLU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 30.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 11 / 28