Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2003
AFG
2003
AFG
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. Biogenic amine estimation in fish. In: . Recent advances in food analysis. Praha : Institute of chemical technology Prague, 2003. 2003. s. 42.
2003
AFG
2003
AFG
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Simultaneous determination of five penicillins in meat by high performance liquid chromatography. In: . Recent advances in food analysis. Praha : Institute of chemical technology Prague, 2003. 2003. s. 155.
2002
ADE
2002
ADE
PAULSEN, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MÁTÉ, Dionýz - BAUER, Friedrich. Beziehungen zwischen der routinemässig bestimmten Mikroflora und dem Gehalt an biogenen Aminen von Faschiertem und Rohwursten - Kurzmitteilung. In: Ernährung / Nutrition. 2002. ISSN 0250-1554, Roč. 26, č. 4 (2002), s. 156-159.
2001
AED
2001
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie biogénnych amínov v mäsových výrobkoch metódou kvapalinovej chromatografie. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. 2001. ISSN 1335-5236, s. 84-85.
2001
AED
2001
AED
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie Tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. 2001. ISSN 1335-5236, s. 86-87.
2001
AFD
2001
AFD
MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie celkového cholesterolu v syroch s rôznym obsahom tuku [Comparison of total cholesterol levels in cheese with different amount of fat]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 197-198.
2001
AFD
2001
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef. Stanovenie niektorých biogénnych amínov v syroch ionexovou chromatografiou [Determination of some biogenic amines in cheese by ion exchange chromatography]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 199-200.
2001
AFD
2001
AFD
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - CABADAJ, Rudolf - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Stanovenie tylozínu v mlieku metódou HPLC [Liquid-chromatography determination of tylosin in milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 229-231.
2000
AFD
2000
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Metódy stanovenia histamínu v rybách [Methods of histamine estimation in fish]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 255-258.
2000
AFD
2000
AFD
MICHNOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Prestup aminokyselín cez bachorový epitel oviec [Passage of amino acids through the sheep rumen epithelium]. In: IV. Dni výživy a veterinárnej dietetiky, 5.-6. septembra 2000, Košice : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. Košice : UVL, 2000. 2000. ISBN 80-88986-16-1, s. 335-337.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235
Strana 21 / 24