Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Hydinársky priemysel SR a vplyvy na efektívnosť finalizácie hydinových mäsových výrobkov. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 3 (2010), s. 9-11.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície [Spis sausage in a spirit of tradition]. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, speciální vydání (2010), s. 15-16.
2009
AFC
2009
AFC
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Aditívne látky v mäsových výrobkoch. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 49-52.
2009
AFC
2009
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Porovnanie kvalitatívnych ukazovateľov mäsa diviaka lesného (Sus scrofa) a najčastejšie využívaných plemen v intenzívnom chove [Comparison of the meat quality parameters between the wild boar (Sus scrofa) and pig races most frequently used in intensive breeding]. In: XI. Konference mladých vědeckých pracovníkú s mezinárodní účastí, 3.6.2009, Brno : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-068-9, s. 44-46.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Finalizácia výroby v hydinárskom priemysle [Finalization of production in poultry industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 61-64.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita mäsových výrobkov [Quality of meat products]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín - AGROKOMPLEX 2009. 20. - 23. august 2009, Nitra : Zborník príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex 2009. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-138-6, s. 1-4.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov - legislatíva - úradná kontrola [Quality of meat products - legislation- official control]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 86-90.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ochrana spotrebiteľa [Quality of meat products and consumer protection]. In: XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-05-8,
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: 4. Európsky seminár. 24. - 26. marec 2009, Vysoké Tatry. Košice : ELSEWA, 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-02-7, s. 1-3.
2009
AFD
2009
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Porovnanie kvalitatívnych ukazovateľov mäsa diviaka lesného (Sus scrofa) a najčastejšie využívaných plemien v intenzívnom chove ošípaných [Comparison of qualitative parameters of meat of wild boars (Sus scrofa) and the most using breeds in intensive breeding of pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 380-383.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375