Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Hydinársky priemysel SR a vplyvy na efektívnosť finalizácie hydinových mäsových výrobkov. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 3 (2010), s. 9-11.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície [Spis sausage in a spirit of tradition]. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, speciální vydání (2010), s. 15-16.
2009
AFC
2009
AFC
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Aditívne látky v mäsových výrobkoch. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 49-52.
2009
AFC
2009
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Porovnanie kvalitatívnych ukazovateľov mäsa diviaka lesného (Sus scrofa) a najčastejšie využívaných plemen v intenzívnom chove [Comparison of the meat quality parameters between the wild boar (Sus scrofa) and pig races most frequently used in intensive breeding]. In: XI. Konference mladých vědeckých pracovníkú s mezinárodní účastí, 3.6.2009, Brno : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-068-9, s. 44-46.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Finalizácia výroby v hydinárskom priemysle [Finalization of production in poultry industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 61-64.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita mäsových výrobkov [Quality of meat products]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín - AGROKOMPLEX 2009. 20. - 23. august 2009, Nitra : Zborník príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex 2009. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-138-6, s. 1-4.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov - legislatíva - úradná kontrola [Quality of meat products - legislation- official control]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 86-90.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ochrana spotrebiteľa [Quality of meat products and consumer protection]. In: XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-05-8,
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter. Kvalita trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: 4. Európsky seminár. 24. - 26. marec 2009, Vysoké Tatry. Košice : ELSEWA, 2009. 2009. ISBN 978-80-89385-02-7, s. 1-3.
2009
AFD
2009
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Porovnanie kvalitatívnych ukazovateľov mäsa diviaka lesného (Sus scrofa) a najčastejšie využívaných plemien v intenzívnom chove ošípaných [Comparison of qualitative parameters of meat of wild boars (Sus scrofa) and the most using breeds in intensive breeding of pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 380-383.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 18 / 38