Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AFC
2005
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 104-108.
2005
AFD
2005
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária. Káva - povzbudzujúca pochutina. In: Slovenský veterinársky časopis. 2005. Roč. 30, č. 5 (2005), s. 289-292.
2005
BDF
2005
BDF
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti použitia prírodného farbiva monascus pri výrobe tavených syrov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 31-34.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Sanitačný režim v poľnohospodárskej prvovýrobe a jeho vplyv na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 3 (2005), s.11-15.
2005
BDF
2005
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania senzorických vlastností mlieka frekventantami špecializovaného senzorického laboratória. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 1 (2005), s. 39-42.
2005
BDF
2005
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Vplyv technologicky nežiadúcej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s.18-20.
2004
ADF
2004
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. THE WHEAT PROTEIN, SEITAN, COLORED BY RED FERMENTED RICE IN THE INNOVATION OF POULTRY MEAT PRODUCTS. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč. 48, č.1 (2004), s. 46-48.
2004
AFD
2004
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aké zmeny možno očakávať v potravinovej pyramíde? [How changes be expected in the food guide pyramid?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 333-334.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309