Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2002
AEC
2002
AEC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov [Application of Monascus Purpureus in Manufacture of Processed Cheeses]. In: Mléko a sýry 2002. Výsledky přehlídek a sborník semináře. ISBN 80-86238-21-0, s. 183-186.
2002
AED
2002
AED
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Antikarcinogény sóje v prevencii a liečbe nádorových ochorení [Role of soya anticarcinogens in cancer prevention and treatment]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. s. 21-23.
2002
AED
2002
AED
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-015-4, s. 84-85.
2002
AFD
2002
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - JACKOVÁ, Anna. Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 140-142.
2002
BDF
2002
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva monascus do tavených syrov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. Roč. 27, č. 2 (2002), s. 76-79.
2001
ADF
2001
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - JACKOVÁ, Anna - ŽEŽULA, Ivan. The influence of the nitrate load on the accumulation of nitrates and nitrites in slaughter poultry. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 157-159.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.107-109.
2001
AED
2001
AED
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.74-76.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - LUNTER, J.. Tofu výrobky - ich obľúbenosť a akceptovanie spotrebiteľskou verejnosťou [Tofu products - popularity and acceptance by consumers]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.103-106.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva a Monascus do tavených syrov [Aplication of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 110-112.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309