Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFC
2008
AFC
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KASPEROVÁ, Jana. Vplyv glazúrovania a kolísavých teplôt na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: X. konference mladých vědeckých pracovníkủ s medzinárodní účastí, 28.5.2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISSN brož., s. 6-8.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KASPEROVÁ, Jana. Antioxidačná aktivita a obsah polyfenolov extraktov vybraných rastlín. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 101-104.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Antioxidačná aktivita vybraných rastlín a korenín. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 201-204.
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia. Kvalita medov na slovenskom trhu. In: I. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníI.kov v potravinárstve". 4 - 5. december 2008, Modra. Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 2008. 2008. ISBN 978-80-89088-75-1, s. 56.
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MESARČOVÁ, Lýdia. Porovnanie kvality včelieho medu z obchodnej siete a od domácich producentov. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 6 s.
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie vybraných parametrov kvality včelieho medu. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 43-47.
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - TOPORČÁK, Juraj. Súčasná právna úprava a aktuálne problémy produkcie včelieho medu. In: Verejné a súdne veterinárske lekárstvo - história a súčasnosť. 6.11.2008. Košice : UVL, 2008. 2008. ISBN 978-80-8077-112-6, s. 83-86.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
2008
BDF
2008
BDF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TOPORČÁK, Juraj - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie obsahu hydroxymethylfurfuralu v mede rôzneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4(2008), s. 240-241.
2006
AFD
2006
AFD
ŠPERŇÁKOVÁ, Danka - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - KOVÁČ, Gabriel - KOŠČOVÁ, Jana - ŠÁLY, Ján. Účinok skrmovania olejového extraktu oregana na rast kurčiat a oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [The effect of broilers feeding with oil extract of oregano on growth and oxidative stability of poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 213-216.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 101
Strana 10 / 11