Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana. Enterokoky izolované z kozieho mlieka a antibiotická rezistencia [Enterococci from goat´s milk and antibiotic resistance]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 16-19.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - HANZELOVÁ, Zuzana. Fyzikálne a chemické ukazovatele ovčieho mlieka v závislosti od mesiaca dojenia [Physical and chemical parameters of sheep's milk depending on the month of milking]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 189-192.
2022
V2
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 312-318.
2022
V2
2022
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Vplyv sezónnosti na kvalitatívny aspekt a funkčnosť mlieka produkovaného slovenským strakatým dobytkom [The impact of seasonality on qualitative aspect and functionality of milk produced by slovak spotted cattle]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 284-288.
2022
V2
2022
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Ekológia mlieka a antibiotická rezistencia [Milk ecology and antibiotic resistance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 29.
2022
V2
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 49.
2022
V2
2022
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Vplyv sezónnosti na kvalitatívny aspekt a funkčnosť mlieka produkovaného slovenským strakatým dobytkom [The impact of seasonality on qualitative aspect and functionality of milk produced by slovak spotted cattle]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 42.
2021
ACB
2021
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana. Výživa ľudí : I. diel [Human nutrition: I part]. Rec. Ivana Regecová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-740-1, 144 s. [10,1AH]
2021
AED
2021
AED
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia druhov rodu Enterococcus, v syroch a ich antimikrobiálna rezistencia [Detection of Enterococcus spp. and their antimicrobial resistance in cheeses]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 158-162.
2021
AFC
2021
AFC
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - HERMANOVSKÁ, Vladimíra. Analýza prepusteného masla z pohľadu kvality [Analysis of ghee butter in terms of quality]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 182-185.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 144