Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
AFC
2011
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj. Antibiotická rezistencia enterokokov na vankomycín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 102-105.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy pri výrobe rastlinných potravín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 90-93.
2011
AFC
2011
AFC
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia. Ochorenie kôz vo vzťahu ku kvalite mlieka. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 98-101.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - RIMAROVÁ, Kvetoslava. Využitie programu Epiinfo vo výučbe študentov veterinárskeho lekárstva. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 86-89.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva. Antibiotická rezistencia Enterococcus spp. izolovaných z kozieho syra vyrobeného zo surového mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 154-157.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - ONDREJKOVÁ, Anna - REICHEL, Peter - HISIRA, Vladimír - PROKEŠ, Marián - GALLO, Juraj. Kozie mlieko vo výžive ľudí, zdravotné aspekty zvierat a kvalita mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 134-138.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - GREIFOVÁ, Mária - GALLO, Juraj. Kozie syry z hľadiska kvality a bezpečnosti pre výživu ľudí. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 158-161.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia. Mäso a mäsové výrobky v jedálničku vysokoškolských študentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 105-108.
2011
AFD
2011
AFD
GALLO, Juraj - POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva. Stafylokoky ako kontaminanty pri získavaní a spracovaní kozieho mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 139-141.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 20-25.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503