Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2020
AED
2020
AED
SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
2020
AED
2020
AED
NOVOTNÝ, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír - MACÁK, Vladimír - KYZEKOVÁ, Petronela - REICHEL, Peter. Vplyv suplementácie klinoptilolitu na konzistenciu výkalov u ošípaných v poodstavovom období [Effect of clinoptilolite administration on faecal consistency of pigs after weaning]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 226-229.
2020
AED
2020
AED
KOŽÁROVÁ, Ivona - JUŠČÁKOVÁ, Daniela - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv úpravy kŕmneho režimu nosníc na prítomnosť inhibičných látok vo vajciach [Effect of modification of the laying hen feeding regime on the presence of inhibitory substances in eggs]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 212-216.
2020
AFD
2020
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
2020
AFD
2020
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
2020
AFD
2020
AFD
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vplyv rôznych humínových prípravkov na produkčné parametre a postmortálne procesy v prsnej svalovine brojlerových kurčiat COBB 500. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 83-85.
2020
BDE
2020
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
2020
BEE
2020
BEE
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy vo svalovine nosníc [Effect of humic acids on maturation processes in muscle of laying hens]. In: 22. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 30. výročí založení Fakulty veterinární hygieny a ekologie : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2020. 2020. ISBN 978-80-7305-846-3, online, s. 9-11.
2020
DAI
2020
DAI
MARCINČÁK, Slavomír. Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca. Košice : UVLF 2020. 64 l. + CD-ROM.
2020
FAI
2020
FAI
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, 262 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657