Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - PETRÍK, Miroslav. Svetelné podmienky pri zdravotnej prehliadke jatočných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4 (2008), s. 252-254.
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť kontrolných orgánov a potreba nových prvkov v systémoch zabezpečenia hygieny výroby. In: Hygiena Alimentorum XVIII. v Košiciach 2007. 2007. s. 130-133.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Bolesť hlavy ako dôsledok konzumácie určitých potravín. In: 2. Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava, 2007. 2007. s. 33-35.
2007
AFD
2007
AFD
RAJZÁK, Pavol - MIČÚCHOVÁ, A. - BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti s výkonom a závadzaním auditov v potravinárskych prevádzkach Prešovského kraja. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 12-25.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti z auditov výrobcov čerstvého mäsa vo Veľkej Británii. In: 2. európsky seminár : Zborník z konferencie, Tatranská Lomnica 11.-13. 4. 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0280-9, s.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Výber deskriptorov na posúdenie senzorických vlastnosí čerstvého mäsa. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 18.
2007
BCI
2007
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické posudzovanie čerstvého mäsa. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. ISBN 978-80-89280-13-1, 38 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159
Strana 8 / 16