Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2022
O2
LAZÁR, Jozef. Parazitické helminty (červy) cirkulujúce v populácii raticovej zveri na východnom Slovensku. In: Zemplínske poľovnícke dni : 1. vyd. Bratislava : Slovenská poľovnícka komora, 2022. s. 80-87.
2021
BEF
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna. Antinutričné bielkoviny v strukovinách. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 34-41.
2021
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021
BEF
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna. Maillardove a karamelizačné reakcie v modelovom systéme. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 48-52.
2021
BEF
VRBOVÁ, Petra - VALÁŠKOVÁ, Simona - GAŽOVÁ, Andrea - SMAHA, Juraj - KUŽMA, Martin - PAYER, Juraj - KYSELOVIČ, Ján. MikroRNA ako potenciálne biomarkery zníženého funkčného stavu a mobility u hospitalizovaných pacientov na internej klinike. In: 16. vedecká konferencia doktorandov : 1. vyd. Bratislava : LF UK, 2021. online, s. 96-99.
2021
BEF
CHOMOVÁ, Natália - NEMCOVÁ, Radomíra - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ovplyvnenie rastu vybraných kmeňov laktobacilov humínovými látkami. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 50-52.
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká surovej stravy. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 60-69.
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv vody a obsahu minerálnych látok na procesy prebiehajúce pri výrobe piva. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 70-75.
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2020
BEF
AMBROS, Michal - STANKO, Michal - DUDICH, Alexander - STOLLMANN, Andrej - PEŤKO, Branislav. Drobné cicavce (Insectivora, Rodentia) Levočských vrchov. In: Spiš : 1. vyd. Spišská Nová Ves : Múzeum Spiša v Spišskej Novej Vsi, 2020. ISBN 978-80-85173-36-9, s. 377-393.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 26778
Strana 1 / 2678