Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFH
2016
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016
BDE
2016
BDE
TUREK, Peter. Celosvalové mäsové výrobky [Whole muscle meat products]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 1(2016), s. 6-12.
2016
BDE
2016
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016
BDE
2016
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2016
BDF
2016
BDF
SALADIOVÁ, Danka - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Intoxikácie vyvolané Bacillus cereus [Intoxication caused by Bacillus cereus]. In: Infovet. 2016. 2016. ISSN 1335-1907, Roč. 23, č. 5 (2016), s. 229-231.
2016
BDF
2016
BDF
TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MÁTÉ, Dionýz. K niektorým míľnikom veterinárskej profesie na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 1-2 (2016), s. 60-61.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 16