Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFH
2016
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016
BDE
2016
BDE
TUREK, Peter. Celosvalové mäsové výrobky [Whole muscle meat products]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 1(2016), s. 6-12.
2016
BDE
2016
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016
BDE
2016
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2016
BDF
2016
BDF
SALADIOVÁ, Danka - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Intoxikácie vyvolané Bacillus cereus [Intoxication caused by Bacillus cereus]. In: Infovet. 2016. 2016. ISSN 1335-1907, Roč. 23, č. 5 (2016), s. 229-231.
2016
BDF
2016
BDF
TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MÁTÉ, Dionýz. K niektorým míľnikom veterinárskej profesie na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 1-2 (2016), s. 60-61.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 16
Strana 2 / 2