Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
BEF
2005
BEF
TUREK, Peter. Riziká vyplývajúce z rozširujúceho sa medzinárodného obchodu s potravinami. In: VI. potravinárska konferencia - otvorené fórum o stave, bezpečnosti a kvalite potravín, 10.-11. marca 2005, Stará Lesná : Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2005. 2005. s.11-15.
2004
ADC
2004
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - BHIDE, Mangesh Ramesh - MÁTÉ, Dionýz. Determination of lipid oxidation level in broiler meat by liquid chromatography. In: Journal of AOAC International. 2004. ISSN 1060-3271, Vol. 87, č. 5 (2004), s. 1148-1152.
(2004: 1.147 - IF, 83 - H-index, 0.651 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2004: 1.147 - IF, 83 - H-index, 0.651 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2004
ADF
2004
ADF
TUREK, Peter. The influence of antioxidants applied in vivo and in vitro on the quality of meat slaughter animals and meat products. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.1 suppl. (2004), s.61.
2004
AFC
2004
AFC
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita pôvodných mäkkých mäsových výrobkov na báze čistej svalovej bielkoviny. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 17.11.2007. Brno : VFU, 2004. 2004. s. 147-149.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Hodnoty voľných mastných kyselín a počty bunkových elementov v surovom kravskom mlieku [Values of free fatty acids and somatic cell count in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 203-204.
2004
AFD
2004
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic]. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava, 2004. 2004. ISBN 80-227-2155-7, s. 81-85.
2004
AFD
2004
AFD
BÍREŠ, Jozef - TUREK, Peter - VIRGALOVÁ, Gabriela - POKORNÝ, Fridolín. Plnenie hygienických požiadaviek v potravinárskych prevádzkach v SR [Fulfilment of hygiene requirements in the food establishments in the SR]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 19-25.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Values of free fatty acid and somatic cell count in raw cow's milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 64.
2004
BAB
2004
BAB
MACHÚTOVÁ, Nadežda - PODHORSKÝ, Dušan - TUREK, Peter. Požiadavky v oblasti kvality produktov po vstupe Slovenska do Európskej únie : Metodická príručka pre výrobcov so značkou Slovak Gold. Rec. Bratislava : Nadácia Slovak Gold 2004. 82 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375