Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 189-192.
2008
AFD
2008
AFD
ZDOLEC, Nevijo - HADŽIOSMANOVIČ, Mirza - KOZAČINSKI, Lidija - CVRTILA FLECK, Željka - FILIPOVIČ, Ivana - LESKOVAR, Kristina - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Upgrading the Safety and Quality of Traditional Fermented Sausages. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 154-158.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, č. 3 (2008), s. 60-61.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Kvalitatívne parametre vajec produkovaných nosnicami plemena Araukána. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 12 (2008), s. 44-46.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter. Účinok skrmovania olejového extraktu na oxidačnú stabilitu mäsa. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 10 (2008), s. 38-39.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008
BDF
2008
BDF
MARCINČÁK, Slavomír. Hygiena Alimentorum XXIX. In: Veterinársky spravodajca. 2008. ISSN 1338-189X, Roč. 37, č. 9-10 (2008), s. 2-3.
2008
BDF
2008
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - ĎUREČKO, Rastislav - LAZAR, Gabriel - PLEVA, Ján. Súčasnosť a budúcnosť toxoplazmóz. In: Infovet. 2008. ISSN 1335-1907, roč. 15, č. 4 (2008), s. 169-172.
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657
Strana 54 / 66