Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
AFC
2009
AFC
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Aditívne látky v mäsových výrobkoch. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 49-52.
2009
AFD
2009
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita mäsových výrobkov [Quality of meat products]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín - AGROKOMPLEX 2009. 20. - 23. august 2009, Nitra : Zborník príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex 2009. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-138-6, s. 1-4.
2009
BCI
2009
BCI
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-134-8, 114 s.
2008
AFC
2008
AFC
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - POPELKA, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ukazovatele kvality [Quality of meat products and indicators of quality]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 214-217.
2008
AFC
2008
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorické profily jogurtu z kozieho mlieka vyrobeného v laboratórnych podmienkach. In: Farmářská výroba sýrú a kysaných mléčnych výrobkú V. 15.5.2008 Brno. 2008. ISBN 978-80-7375-178-4, s. 14-16.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila. Aplikácia prídavných látok a prísad do mäsových výrobkov a ich kvalita. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PAŽÁKOVÁ, Janka. Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - PIPOVÁ, Monika - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Mikrobiologická kvalita párkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 266-269.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - DOLEŽALOVÁ, Jana. Ozařování sýru eidam [Irradiation of edam cheese]. In: IV. Rádiobiologická konferencia s medzinárodnou účasťou. 19-20. jún 2008. Košice : UVL, 2008. 2008. ISBN 978-80-8077-087-7, s. 26-31.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 74