Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
2016
AFD
2016
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MASKAĽOVÁ, Iveta - KOVALÍK, Pavol. Účinok substitúcie komerčného krmiva biofermentovaným krmivom na kvalitu výživy a rastové parametre brojlerových kurčiat [Effect of substitution of comertial feed with biofermented feed on quality of feed mixture and production parameters of broilers chicken]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 144-147.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok substitúcie komerčného krmiva biokrmivom na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of the substitution of commercial feed by biofeed on the meat quality of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 219-221.
2016
AFD
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gama-linolénovú a beta-karotén na biochemické parametre krvi brojlerových kurčiat [Effect of organic feed, enriched with gamma-linolenic acid and beta-carotene on biochemical parameters of the blood in broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 156-159.
2016
AFD
2016
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gamalinolénovú a extrakt repíka na jatočné parametre a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Impact of bioproduct, enriched with gama-linolenic acid and agrinomy extract on carcass parameters and meat quality of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 178-181.
2016
AFD
2016
AFD
RITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 182-185.
2016
AFD
2016
AFD
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na vybrané ukazovatele kvality piva počas skladovania [Impact of packaging material on selected quality indicators of beer during storage]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 243-246.
2016
AFH
2016
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016
AFH
2016
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2016
BDE
2016
BDE
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 20
Strana 2 / 2