Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
BDF
2007
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Dôsledkom konzumácie určitých potravín býva bolesť hlavy. In: Slovenský výber. 2007. ISSN 1335-9266, Roč. 11, č. 10(2007), s. 38-39.
2006
AFC
2006
AFC
BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti z auditov výrobkov čerstvého mäsa vo Veľkej Británii. In: XXXVI. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 18.října 2006 : Konference o hygieně a technologii potravin. SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 21-27.
2006
AFC
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 17-18.
2006
BDF
2006
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 314-317.
2006
BDF
2006
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel. Úradný veterinárny lekár vo Veľkej Británii časť prvá:Od rozhodnutia po inšpektora. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 292-295.
2006
BDF
2006
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel. Úradný veterinárny lekár vo Veľkej Británii, časť druhá: Od OV po návrat domov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 6 (2006), s. 360-365.
2006
BEF
2006
BEF
BYSTRICKÝ, Pavel. Audit ako nová forma veterinárneho dozoru. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. 2006. ISBN 80-232-0269-3,
2006
BEF
2006
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. 2006. ISBN 80-232-0269-3,
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005
AFD
2005
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter. Úskalia HACCP [Obstacles in HACCP]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 59-62.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159
Strana 9 / 16