Publikačná činnosť zamestnanca

  Marcinčák Slavomír, prof. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - ŠVEDOVÁ, Martina - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Vplyv skrmovania ľanového semena na rozkladné zmeny tukov mäsa ošípaných počas mraziarenského skladovania : [Impact of feeding of flaxseed on lipid oxidation precess in pork during freezing storage] In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 144-146.
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KASPEROVÁ, Jana. Antioxidačná aktivita a obsah polyfenolov extraktov vybraných rastlín. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 101-104.
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Antioxidačná aktivita vybraných rastlín a korenín. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 201-204.
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Množstvo mäsa ako kvalitatívny ukazovateľ mäsových výrobkov v Slovenskej republike. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 71-75.
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich : [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics] In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 189-192.
2008
AFD
ZDOLEC, Nevijo - HADŽIOSMANOVIČ, Mirza - KOZAČINSKI, Lidija - CVRTILA FLECK, Željka - FILIPOVIČ, Ivana - LESKOVAR, Kristina - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Upgrading the Safety and Quality of Traditional Fermented Sausages. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 154-158.
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 617
Strana 50 / 62