Publikačný výstup

Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus).

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). In: Game Meat Hygienein Focus : Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2011. ISBN 978-90-8686-165-1, s. 325-331.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AEE - Vedecké práce v zahraničných nerecenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
PAULSEN Peter, BAUER Alexandra, VODNANSKY M.
Vydanie:
Game Meat Hygienein Focus
Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance
S. 325-331
Vydavateľ:
Wageningen Academic Publishers
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Wageningen
Krajina vydania:
Holandsko
ISBN:
978-90-8686-165-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický