Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AAB
2007
AAB
TUREK, Peter. Vývoj kvality mäsových výrobkov na Slovensku. Rec. Andrej Bugarský, Lýdia Čisláková, Pavel Suchý. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-073-0, 48 s.
2007
AFC
2007
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Detailná analýza musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis v slovenskej populácii otcovských plemien ošípaných [Detailed analysis of musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis in slovak population of father lines of pigs]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí : sborník, Brno, 30.05.2007. 1. vyd. Brno : VFU, 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 140-143.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalita mäsových výrobkov v duchu tradície. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 93-95.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. 4 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products]. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - STEINHAUSER, Ladislav. Technológia spracovania mäsa a kvalita mäsových výrobkov. In: 9. seminář o údržnosti masa, masových výrobku a lahudek 2007 : 11.-12 september 2007, Skalský Dvur. : České a slovenské odborné nakladatelství, príloha čas. Maso, 2007. 2007. s. 8-11.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 21 / 38