Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AAB
2007
AAB
TUREK, Peter. Vývoj kvality mäsových výrobkov na Slovensku. Rec. Andrej Bugarský, Lýdia Čisláková, Pavel Suchý. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-073-0, 48 s.
2007
AFC
2007
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Detailná analýza musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis v slovenskej populácii otcovských plemien ošípaných [Detailed analysis of musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis in slovak population of father lines of pigs]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí : sborník, Brno, 30.05.2007. 1. vyd. Brno : VFU, 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 140-143.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalita mäsových výrobkov v duchu tradície. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 93-95.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. 4 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products]. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - STEINHAUSER, Ladislav. Technológia spracovania mäsa a kvalita mäsových výrobkov. In: 9. seminář o údržnosti masa, masových výrobku a lahudek 2007 : 11.-12 september 2007, Skalský Dvur. : České a slovenské odborné nakladatelství, príloha čas. Maso, 2007. 2007. s. 8-11.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375