Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFC
2008
AFC
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - POPELKA, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ukazovatele kvality [Quality of meat products and indicators of quality]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 214-217.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Ako ďalej s kvalitou mäsových výrobkov?. In: IX. Potravinárska konferencia, Košice 12. - 13. februára 2008. 2008. s. 15-18.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila. Aplikácia prídavných látok a prísad do mäsových výrobkov a ich kvalita. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PAŽÁKOVÁ, Janka. Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - PIPOVÁ, Monika - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Mikrobiologická kvalita párkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 266-269.
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Množstvo mäsa ako kvalitatívny ukazovateľ mäsových výrobkov v Slovenskej republike. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 71-75.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária - JEVINOVÁ, Pavlína. Obsah mäsa a mäsových výrobkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 217-219.
2008
AFD
2008
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 19 / 38