Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
AFC
2012
AFC
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej a pH mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania a ich vplyv na mikrobiálnu kvalitu. In: XIV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 29. 5. 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-612-4, [CD-ROM], s. 11-13.
2012
AFD
2012
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - KOTTFEROVÁ, Lucia - MOLNÁR, Ladislav - BRENESSELOVÁ, Martina - KOŽÁROVÁ, Ivona. Comparison of the ripening process in meat of farmed and free living wild ducks. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 29-30.
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Fyzikálne a chemické zmeny počas zrecieho procesu mäsa prepelíc. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 235-238.
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Physical and chemical changes during the ripening process in quail´s meat. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 14-15.
2012
AFD
2012
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - KOTTFEROVÁ, Lucia - MOLNÁR, Ladislav - BRENESSELOVÁ, Martina - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie zrecieho procesu v mäse farmovo chovaných a voľne žijúcich kačíc divých. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 258-261.
2012
AFD
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - NAGY, Jozef. Priebeh zrecieho procesu mäsa diviakov v závislosti od spôsobu ulovenia. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 262-265.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Rozkladné zmeny tukov stehnovej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 160-162.
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Stanovenie obsahu myoglobínu v pštrosom mäse a jeho senzorická analýza. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 300-303.
2012
AFD
2012
AFD
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGYOVÁ, Alena. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu králičieho mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 208-211.
2012
AFD
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 266-269.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 157
Strana 12 / 16