Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFC
2013
AFC
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - BRENESSELOVÁ, Martina. Vývoj HACCP na Slovensku a jeho vplyv na fungovanie systémov zabezpecenia hygieny potravín živocíšneho pôvodu. In: XV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 30.5.2013 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-650-6, [CD-ROM], s. 74-76.
2013
AFH
2013
AFH
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Analýza zdrojov alimentárnych ochorení na Slovensku. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 118.
2013
BEF
2013
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NEZBEDOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Detekcia potravín v hodných pre konzumentov s histamínovou intoleranciou. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM] s. 77-80.
2013
GII
2013
GII
BYSTRICKÝ, Pavel. Fakty, ktoré nepoznáme. In: Jazdecký kuriér. 2. ročník bulletinu o jazdeckom športe v Košiciach. 2013. Vol. 2, č.(2013), s. 28-29.
2012
AFC
2012
AFC
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Projekt: Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 259-262.
2012
AFD
2012
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín: AGROKOMPLEX 2012, Nitra 23. - 26.08.2012 : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-283-3, [CD-ROM], s. 30-32.
2012
AFD
2012
AFD
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP na Slovensku a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 144-148.
2012
BED
2012
BED
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42.
2011
AEE
2011
AEE
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). In: Game Meat Hygienein Focus : Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2011. 2011. ISBN 978-90-8686-165-1, s. 325-331.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - HAVADEJOVÁ, L. - JASENČÁKOVÁ, K.. Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 69-75.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159