Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
1999
AFD
1999
AFD
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126.
1999
AFD
1999
AFD
MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Využitie prírodných antioxidantov v mäsovej výrobe [Use of natural antioxidants in meat products manufacturing]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 148-150.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120.
1999
AFL
1999
AFL
BAKOŠOVÁ, Andrea - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna. Využitie Monuscus purpureus v procese výroby potravín živočíšneho pôvodu [The exploitation of Monascus purpureus in the production of the foods of animal origin]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 26-27.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
1999
BFA
1999
BFA
MÁTÉ, Dionýz - CABADAJ, Rudolf - BYSTRICKÝ, Pavel. Vplyv skladovania v obchodnej sieti na organoleptické vlastnosti mäsových výrobkov. In: Sborník souhrnů sdělení XXVI. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin, Brno, 3 března 1999 : Brno : MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA, 1999. 1999. s. 6-7.
1998
ADF
1998
ADF
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. The evaluation of raw fermented meat products stabilized with vitamin E and rosemary. In: Folia veterinaria. 1998. ISSN 0015-5748, Roč. 42, č. 4 (1998), s. 179-181.
1998
AFD
1998
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Inhibičné účinky niektorých antikokcidík [Inhibitory effects of some anticoccidial drugs]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 110-111.
1998
AFD
1998
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Odhad vlastností mäsových výrobkov na základe analýzy vstupných surovín [Estimation of meat products properties based on the incoming material analysis]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 42-44.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 365