Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
AEG
2011
AEG
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - SPIŠÁKOVÁ, Viera - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POĽÁKOVÁ, Lucia - GALLO, Juraj - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Lead, cadmium and zinc in ewe´s milk and blood serum of ewes and their lambs as chemical hazard on garms in East Slovakia. In: Chemické listy. 2011. ISSN 0009-2770, Vol. 105, S6 special issue(2011), s. 1001.
(2011: 0.529 - IF, 27 - H-index, 0.569 - IF 5y, 0.181 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011
AEG
2011
AEG
POĽÁKOVÁ, Lucia - TRIVEDI, Krina - KARPÍŠKOVÁ, Renáta - DUŠKOVÁ, Marta - DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALLO, Juraj - VORLOVÁ, Lenka - DUDRIKOVÁ, Eva. Tyramine content and enterococci isolated from the slovak ewe´s cheeses as a potential source of biogenic amines. In: Chemické listy. 2011. ISSN 0009-2770, Vol. 105, č. 18 special issue(2011), s. 1000-1001.
(2011: 0.529 - IF, 27 - H-index, 0.569 - IF 5y, 0.181 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011
AFC
2011
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj. Antibiotická rezistencia enterokokov na vankomycín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 102-105.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy pri výrobe rastlinných potravín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 90-93.
2011
AFC
2011
AFC
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia. Ochorenie kôz vo vzťahu ku kvalite mlieka. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 98-101.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - RIMAROVÁ, Kvetoslava. Využitie programu Epiinfo vo výučbe študentov veterinárskeho lekárstva. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 86-89.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva. Antibiotická rezistencia Enterococcus spp. izolovaných z kozieho syra vyrobeného zo surového mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 154-157.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - ONDREJKOVÁ, Anna - REICHEL, Peter - HISIRA, Vladimír - PROKEŠ, Marián - GALLO, Juraj. Kozie mlieko vo výžive ľudí, zdravotné aspekty zvierat a kvalita mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 134-138.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - GREIFOVÁ, Mária - GALLO, Juraj. Kozie syry z hľadiska kvality a bezpečnosti pre výživu ľudí. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 158-161.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia. Mäso a mäsové výrobky v jedálničku vysokoškolských študentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 105-108.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 21 / 51