Publikačná činnosť zamestnanca

  

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov : [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami : [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel. Požiadavky na výkon potravinového dozoru v zahraničí : [Requirements for official controls abroad of Slovakia] In: Kvalita a bezpečnosť potravín 2008, 23.-24. september 2008. Žilina : MASM, 2008. s. 13-14.
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 5 s.
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov : [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa] In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - PETRÍK, Miroslav. Svetelné podmienky pri zdravotnej prehliadke jatočných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4 (2008), s. 252-254.
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť kontrolných orgánov a potreba nových prvkov v systémoch zabezpečenia hygieny výroby. In: Hygiena Alimentorum XVIII. v Košiciach 2007. 2007. s. 130-133.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 159
Strana 7 / 16