Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
AFD
2009
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KASPEROVÁ, Jana. Možnosti využitia rastlinných extraktov pri výrobe potravín [Possibilities of using plant extracts for producing foodstuffs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 241-243.
2009
AFD
2009
AFD
STARUCH, Ladislav - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Profil mastných kyselín vyberaných druhov rýb [Profile of fatty acids of selected fish species]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 258-261.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - MESARČOVÁ, Lýdia - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Rastlinné extrakty a ich využitie v potravinárskom priemysle [Plant extracts and their using in food industry]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 166-170.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. The effect of glaze on quality of Alaska pollock (Theragra chalcogramma) fillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 227-229.
2009
AFD
2009
AFD
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - KORIMOVÁ, Ľudmila. The effect of glaze on quality of mackerelfillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 250-252.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter - JANOŠOVÁ, Jana. Vplyv skrmovania ľanového semena a klinčeka na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Impact feeding of flaxseed and clove on quality of broiler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 193-194.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana - LENHARDT, Ľudovít - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv technológií na produkciu hydinového mäsa [The impact of technology on the production of poultry meat]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 95-100.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - BOLLOVÁ, Alexandra. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0193-1, s. 183-187.
2009
AFG
2009
AFG
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes in pheasant (Phasianus colchicus). In: . Game Meat Hygiene in Focus.International Conference. Brno 18th-19th June, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-077-1, s. 42.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657
Strana 52 / 66