Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
BCI
2009
BCI
POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
2009
BDE
2009
BDE
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov [Meat products quality]. In: Maso. 2009. ISSN 1210-4086, Roč. 20, č. 2 (2009), s. 6-13.
2009
BDF
2009
BDF
TUREK, Peter. Finalizácia výroby v hydinárskom priemysle. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 3 (2009), s. 150-152.
2009
BDF
2009
BDF
TUREK, Peter. Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky a kvalitatívne ukazovatele. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 2 (2009), s. 101-103.
2008
AFC
2008
AFC
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - POPELKA, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ukazovatele kvality [Quality of meat products and indicators of quality]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 214-217.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Ako ďalej s kvalitou mäsových výrobkov?. In: IX. Potravinárska konferencia, Košice 12. - 13. februára 2008. 2008. s. 15-18.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila. Aplikácia prídavných látok a prísad do mäsových výrobkov a ich kvalita. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PAŽÁKOVÁ, Janka. Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - PIPOVÁ, Monika - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Mikrobiologická kvalita párkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 266-269.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375