Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
BCI
2009
BCI
POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
2009
BDE
2009
BDE
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov [Meat products quality]. In: Maso. 2009. ISSN 1210-4086, Roč. 20, č. 2 (2009), s. 6-13.
2009
BDF
2009
BDF
TUREK, Peter. Finalizácia výroby v hydinárskom priemysle. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 3 (2009), s. 150-152.
2009
BDF
2009
BDF
TUREK, Peter. Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky a kvalitatívne ukazovatele. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2009. ISSN 1335-0099, Roč. 34, č. 2 (2009), s. 101-103.
2008
AFC
2008
AFC
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - POPELKA, Peter. Kvalita mäsových výrobkov a ukazovatele kvality [Quality of meat products and indicators of quality]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 214-217.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Ako ďalej s kvalitou mäsových výrobkov?. In: IX. Potravinárska konferencia, Košice 12. - 13. februára 2008. 2008. s. 15-18.
2008
AFD
2008
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila. Aplikácia prídavných látok a prísad do mäsových výrobkov a ich kvalita. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 4 s.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PAŽÁKOVÁ, Janka. Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008
AFD
2008
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - PIPOVÁ, Monika - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Mikrobiologická kvalita párkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 266-269.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 19 / 38