Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
2008
AFD
MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008
AFD
2008
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel. Požiadavky na výkon potravinového dozoru v zahraničí [Requirements for official controls abroad of Slovakia]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín 2008, 23.-24. september 2008. Žilina : MASM, 2008. 2008. s. 13-14.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - PETRÍK, Miroslav. Svetelné podmienky pri zdravotnej prehliadke jatočných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4 (2008), s. 252-254.
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť kontrolných orgánov a potreba nových prvkov v systémoch zabezpečenia hygieny výroby. In: Hygiena Alimentorum XVIII. v Košiciach 2007. 2007. s. 130-133.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159