Publikačná činnosť zamestnanca

  

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AED
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Analýza zdrojov alimentárnych ochorení na Slovensku za posledný rok : [Analysis of the sources of foodborne diseases in Slovakia in recent years] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 187-190.
2015
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Mliečne výrobky a snacky v detskej výžive z hľadiska obsahu soli : [Dairy products and snacks in children food in terms of salt content] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 97-102.
2015
AFC
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Why HACCP Might Sometimes Become Weak or Even Fail. In: Procedia Food Science. London : Elsevier, 2015. ISSN 2211-601X, Vol. 5, č.(2015), s. 296-299.
2015
AFD
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - BRENESSELOVÁ, Martina. Analýza funkčnosti systémov zabezpečenia hygieny potravín : [Analysis of haccp systems functionality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 228-230.
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli : [The safety of baby foods in terms of salt content] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
2015
AFD
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
2015
AFD
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP : [Current attitude of food producers towards HACCP] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 50-56.
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii : [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 255-257.
2015
BDE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Význam vhodného výberu rýb pre konzumentov s histamínovou intoleranciou : [The importance of proper selection of fish for consumers with histamine intolerance] In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 52-54.
2015
BEE
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Hodnotenie rizika prieniku potravinového nebezpečenstva do potravín na rozhraní systémov HACCP : [Risk assessment of food hazards penetration into foods at the HACCP systems contact points] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 56-58.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 10
Strana 1 / 1