Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
ADC
2006
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled - MÁTÉ, Dionýz - KOŽÁROVÁ, Ivona - SOKOL, Jozef - ZDOLEC, Nevijo. Premi Test-screening test for detection of sulphadimidine residues in eggs of laying hens. In: Medycyna Weterynaryjna. 2006. ISSN 0025-8628, Roč. 62, č. 2 (2006), s. 159-161.
(19 - H-index, 0.217 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2006
ADE
2006
ADE
LAZÁR, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - WINKELMAYER, Rudolf - PAULSEN, Peter. Schrotschuss beim Fasan. In: WEIDWERK. 2006. Roč., č. 10 (2006), s. 8-10.
2006
AFC
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 17-18.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPERŇÁKOVÁ, Danka. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní rozmarínu a vitamínu E [Meat quality of broiler chickens after feeding of rosemary and vitamine E]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 209-212.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JANOŠOVÁ, Jana. Premi®Test - rýchly screeningový test pre detekciureziduí sulfadimidínu v tkanivách hydiny. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 125-128.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Premi®Test - fast screening test for detection of sulphadimidine residues in poultry tissues. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta, 18.-20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 295-298.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUČKOVÁ, Marta - POPELKA, Peter. Sú vajcia plemena Araucana zdraviu prospešnejšie ako bežne produkované vajcia?. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 216-219.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv glazúrovania na obsah vody morských rýb [Influence of glazing on water content in fillets]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 173-176.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657
Strana 58 / 66