Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
2017
AFE
2017
AFE
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - RUSNÁK, Matej - CIBULKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Nutraceutical potential of fungal solid-state fermented bioproducts. In: 13th International Symposium on Biocatalysis and Biotechnology, October 17-20 2017, Taichung, Taiwan. 1. vyd. Taichung : National Chung Hsing University, 2017. 2017. ISBN 978-986-05-3135-0, s. 46.
2017
AFG
2017
AFG
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding 100.000000ermented feed enriched with gammma-linolenic acid and beta-carotene on blood biochemical parameters of broiler chickens [Účinok pridávania 100.000000ermentovaného krmiva obohateného o kyselinu gama linolénovú a beta+karotén na biochémiu krvi brojlerových kurčiat]. In: Veterinary Science and Profession. 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th - 7th 2017, Zagreb, Croatia : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-953-8006-13-5, s. 104.
2017
AFG
2017
AFG
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Immunostimulatory and gut-protecting effect of fungal gamma-linolenic acid and beta-carotene contaning prefermented feed for boiler chicken [Imunostimulačný a črevo ochraňujúci vplyv prefermentovaného krmiva obsahujúceho fungálnu kyselinu gamalinolenovú a beta-karotén u brojlerových kurčiat]. In: ICAC. International Conference Analytical Cytometry IX, 14.17.10.2017, Prague, Czech republic : Program and Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : AMCA, 2017. 2017. ISBN 978-80-88214-06-9, s. 137-138.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. The use of humic substances in broiler chickens during the fattening period [Využitie humínových kyselín vo výkrme brojlerov]. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 103.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 194-195.
2017
AFH
2017
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
DOROVÁ, Františka - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. ÚČINOK CHMEĽU NA SENZORICKÚ KVALITU PIVA [EFFECT OF HOP ON SENSORY QUALITY OF BEER]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 51.
2017
AFH
2017
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 23