Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
AFC
2011
AFC
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Chemické zloženie mäsa vybraných druhov zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 122-125.
2011
AFC
2011
AFC
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVÁČ, Pavol - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MÁRTONOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana. Účinok suplementácie rastlinných aditív na rastové parametre kurčiat a senzorickú kvalitu produkovaného hydinového mäsa. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 136-139.
2011
AFC
2011
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - ČERTÍK, Milan - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv skrmovania ľanového semena a vitamínu E na kvalitu mäsa ošípaných. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 132-135.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
2011
AFD
2011
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.
2011
AFD
2011
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná stabilita a profil mastných kyselín tukov mäsa kurčiat po skrmovaní vybraných bylín. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 208-210.
2011
AFD
2011
AFD
NAGY, Jozef - ŠMÝKAL, Marek - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie priebehu vychladzovania mäsa jatočných zvierat. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 147-150.
2011
AFD
2011
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Prídavok ľanového semena do kŕmnej zmesi prasiatok a jeho vplyv na priebeh zrecieho procesu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 136-138.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Vplyv prídavku probiotík na priebeh zrecieho procesu mäsa prasiatok. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 128-131.
2011
AFD
2011
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - ČERTÍK, Milan - BRLEJOVÁ, M.. Vplyv skrmovania extraktov rastlín na obsah mastných kyselín, obsah cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny. In: Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-248-2, s. 9-12.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657
Strana 46 / 66